petek, 14. november 2008

Svetujem, da si nabavite dodatni HDD

Tudi sama sem ena od tistih, ki sem, kljub zavedanju nevarnosti izgube podatkov, bolj poredko delala backup ali vsaj kopiranje pomembnih datotek na drugi medij. Slab občutek, ki se me je loteval zadnje dni, se je en (črni) petek uresničil – prenosnik je po vžigu enostavno »crknil«. Kmalu se je pokazalo, da je šel HDD, dodatno testiranje pa se je pokazalo, da je napaka mehanske narave.

Tako sem se opravila v Ziherlovo, v servis Kotar. Danes pišem te vrstice, da pokažem svoje zadovoljstvo in hvaležnost, kar lahko spet uporabljam prenosnik in to v enakem stanju, kot je bil pred okvaro. Pa še so v Kotarju bili tako prijazni, da so našli primeren starejši HDD, ki so ga vgradili in na njega prenesli VSE kar je bilo na starem disku. In še kako so to hitro naredili…

Na koncu pa vsem uporabnikom računalnika svetujem, da si čim prej nabavijo dodaten HDD (notranji ali zunanji) ter da redno delajo backup-e svojih podatkov. Jaz sem svoj USB HDD 250 MB nabavila kar v Kotar trgovini – zelo ugodno.

Če pa se vam zgodi, da ste ostali brez podatkov, pa pokličite 01/ 420 2500 (Kotar servis) in boste dobili informacijo, kako naprej.
Jasminka

Ni komentarjev: