torek, 29. januar 2008

Izbrisani podatki

Rada bi se vam zahvalila za res ažurno popravilo oz. restavriranje podatkov, ki nam jih je 'uspelo' izbrisati iz računalnika.

Začelo se je s tem, da smo imeli probleme z odpiranjem internetnih strani (ne vem, zakaj), naš hp je začel 'štekati' in potem smo naivno mislili, da bo ponovna instalacija Windows-ov pomagala (pri stari 'škatli' je ta trik deloval), vendar pa so se vsi podatki izbrisali, ekran je bil popolnoma prazen!!!

Glede na to, da sem tik pred oddajo diplomske naloge, sem bila - razumljivo totalno obupana, pa še brez družinskih fotografij smo ostali!

Mož je rekel, da bo šel h Kotarjevim, da je vedno nosil računalnik k njim v popravilo, zato sem se kar takoj (praktično ob 17h, ko zapirajo) odpravila v Trnovo in se g. Kotarju tako zasmilila, da je še isti večer pogledal, kje tiči napaka. Že naslednji dan pa je bil naš laptop nared!!!

Vprašali so me, kako vem, da se prav oni ukvarjajo z restavriranjem podatkov, pa sem naivno odgovorila, da to nonstop počnejo v filmih - pregledujejo disk, torej morajo to znati tudi oni! In seveda znajo!!

Še enkrat hvala za vse, najboljši ste!

Ana Ivančič

Ni komentarjev: